De heer R. Blauw ontvangt lintje

De heer R. Blauw ontvangt lintje

De heer R. Blauw uit Koudekerk aan den Rijn ontving op 7 oktober 2020 uit handen van burgemeester Driessen van gemeente Leiderdorp een koninklijke onderscheiding (lintje).

Blauw is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Het lintje werd uitgereikt tijdens de viering van het 65-jarig bestaan van de Show- en Marchingband Tamarco te Leiderdorp.

Al sinds 1985 is de heer Blauw vrijwillig actief voor Show- & Marchingband Tamarco. Vanaf 1985 was hij algemeen bestuurslid en penningmeester. De vereniging dreigde op te houden met bestaan, waarop de heer Blauw samen met een aantal anderen het initiatief nam om Tamarco nieuw leven in te blazen. Dit heeft geresulteerd in een groeiende, gezonde vereniging met een grote maatschappelijke en culturele functie in Leiderdorp.

Vanaf de oprichting in 1994 tot 1999 was de heer Blauw algemeen bestuurslid voor Stichting Internationale Rijntaptoe Evenementen Leiden. Hij ontwikkelde met medebestuursleden initiatieven om muziekevenementen te organiseren in de regio Leiden. Mede dankzij zijn inzet is dit evenement uitgegroeid tot een evenement die in binnen- en buitenland bekend staat als een taptoe op hoog niveau.
Daarnaast is de heer Blauw vanaf 2015 voorzitter van de Visvereniging De Blauwe Zeelt te Woubrugge. Daar voert hij de functies van voorzitter, secretaris en penningmeester uit.

Gekoppeld aan dit bericht


Reacties