Fysieke wijkteams weer naar buiten

Inloopspreekuur fysiek team vanaf 26 juni weer op locatie

Vanaf vrijdag 26 juni is ons mobiele kantoor weer wekelijks te vinden in Koudekerk aan den Rijn. U kunt bij ons terecht met uw vragen over de gemeente, meldingen over het openbaar gebied en met vragen over handhaving of participatie. Na een pauze vanwege de coronamaatregelen is het nu, in aangepaste vorm, weer mogelijk om elkaar in de wijk te spreken. Heeft u ideeën of wensen over het onderhoud van het openbare gebied voor uw deur of in uw straat? Loop dan vooral een keer binnen op ons spreekuur. De tijden van het spreekuur zijn aangepast. Tussen 9.00-11.00 uur kunt u ons vinden in de Prins Bernhardstraat, tegenover de apotheek.

Uiteraard werken we volgens de RIVM-richtlijnen en vragen u deze ook te volgen. Kom niet naar ons toe als u verkoudsheidsklachten heeft, we houden 1,5m afstand van elkaar en desinfecteren onze handen. Komt u liever niet langs? U kunt ons ook mailen op teamkoudekerk@alphenaandenrijn.nl, bellen via 140172 (Marjolein van de Ven en Maurits Timmer), of een melding doorgeven via het meldingsformulier op de websitewww.alphenaandenrijn.nl.