Help mee en houd Koudekerk rollator- en wandelwagenproof

Om als gebruiker van rollator, wandelwagen of rolstoel overal in Koudekerk makkelijk te kunnen komen, is een groep bewoners in het voorjaar van 2019 samen met het Dorpsoverleg Koudekerk het project ‘Rollator- en wandelwagenproof Koudekerk’ gestart. Samen met de gemeente zijn scheve trottoirs opgeknapt en zijn onlogische op- en afritten en paaltjes verplaatst.

Dit project komt nu tot een einde, maar de werkzaamheden zijn nog niet klaar. Om u te informeren en een vinger aan de pols te houden, heeft de gemeente een website gemaakt waar iedereen de plannen in de gaten kan houden en nieuwe meldingen door kan geven:  https://tinyurl.com/tonxrf8

Op deze site is te zien dat er flink wat werk is verzet en nog wordt verzet, maar waarschijnlijk is het menig Koudekerker niet ontgaan dat er heel wat is gebeurd. Zo zijn de opritjes bij Poelgeestlaan verbeterd, zijn losse stoeptegels vastgelegd en uiteraard verbeteringen bij de bomen op de Hoogewaard ter hoogte van de bushalte Weidedreef gedaan.

Het project is misschien afgerond, maar we blijven alert. En hierbij rekenen wij u op uw hulp. Als u nog verbeterpunten in Koudekerk aan den Rijn tegenkomt, vermeldt die dan vooral aan de gemeente. U vindt het formulier ‘melding openbare ruimte’ via bovengenoemde site of rechtstreeks via de site van de gemeente. Geen internet of computer? Geen nood! Loop op vrijdagen langs bij het wijkteam op de Bernardlaan/Middenwaard (na het Coronavirus) of bel met de gemeente via het makkelijke nummer 140172. Blijven melden is belangrijk want op die manier houden we met zijn allen Koudekerk rollator- en wandelwagenproof.